gastenboek

58 berichten, 6 pagina's 
» 
01-07-2024
Geplaatst door: Merijn van der Veen

Voorafgaand aan een motortocht in Friesland heb ik een heerlijk verblijf gehad in De Elegast. De motor mocht zelfs in de schuur staan. De B&B is uitstekend. Gastvrije ontvangst, alles mooi afgewerkt, prima bed en ontbijt was heerlijk en gevarieerd. Aanrader!

30-11-2023
Geplaatst door: Marijke en Elly

Knusse Kamer

We hebben het heerlijk gevonden in De Elegast: een warm welkom, knusse kamer, aan alles is gedacht en een heerlijk ontbijt (wat was die kwark lekker, zeg!).
Tijdens onze wandelingen zitten we in heel veel B&B’s en die van jou zit beslist in de topcategorie.

28-08-2023
Geplaatst door: Hester Radstake

Fantastische plek

Wat een ontzettend fijne plek is De Elegast. Het is de tweede keer dat ik er was en ben nu alweer bezig met plannen van de volgende keer; dat zegt genoeg!
Het ligt ideaal, op loopafstand van het mooie groene Oldeberkoop en prachtige omgeving voor wandel-, fiets-, en kanotochten.
De ruimte zelf ademt de hartelijkheid, gastvrijheid en zorgzaamheid van Ingrid helemaal uit. Het eigen terras bij het huisje is heerlijk, waar het ook in het avondzonnetje nog goed toeven is. Er ligt veel en goede informatie over wat er allemaal te doen is in de omgeving en Ingrid denkt ook met alle enthousiasme mee.
Kortom, in alle opzichten een aanrader!

22-08-2023
Geplaatst door: Irma en Henry

Weer heerlijk

Wat een heerlijke week hebben wij gehad in de Elegast. Dit keer Open Stal bezocht en heerlijk gefietst en gewandeld in de omgeving. Ook een goede plek voor bezoekjes verderop in Friesland.
Niet te vergeten de heerlijke ontbijtjes van Ingrid.
Van harte aanbevolen

29-08-2022
Geplaatst door: Gerald en Aly van Blerk

Uitstekend verzorgd

We hebben 5 dagen kunnen genieten van ons verblijf in "De Elegast". Voldeed volledig aan de beschrijving en verwachting : Gastvrij, schoon en verzorgd. Een heerlijk ontbijt, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen. Hebben van de rust en de omgeving genoten. Een aanrader, Wij komen zeker nog eens terug.

31-07-2022
Geplaatst door: Roelien en Dick van der Greft

Recensie

Met heel veel plezier waren we een ruime week te gast bij de Elegast. Een heel gastvrij en mooie B&B, van alle gemakken voorzien. Een zeer vriendelijke aardige gastvrouw. Zeker de moeite waard!

22-06-2022
Geplaatst door: Bep en Liesbeth

Een fijn plek om te verblijven. Wij volgenden een Workshop bij Hawar. Dat was hard werken😅. Dan is het heerlijk om te relaxen na zo’n dag in de tuin , in de heerlijke tuinstoelen en genieten van een koel glaasje witte wijn. Dit stond al in de koelkast waar onder andere ook al diverse andere koude drankjes aanwezig waren, die je tegen ( zeer schappelijke ) prijzen mag nuttigen. Ook het ontbijt was vorstelijk verzorgd. Gezellige belangstellende gesprekken.
Dank Ingrid en Roel, graag tot ziens.

14-03-2022
Geplaatst door: Jetty

verwend!

Als Edele Gasten zijn we zeer liefdevol tegemoet getreden door Ingrid, de gastvrouw van De Elegast.
Uitstekende kamer, alles goed verzorgd en een ontbijtje....heel zorgvuldig en uitgebreid samengesteld en iedere ochtend weer anders. Van harte aanbevolen!!

13-09-2021
Geplaatst door: Liesbeth de Vries

Een heerlijk ontspannen verblijf

Voor een familieweekend in de buurt heb ik twee nachtjes in De Elegast gelogeerd. Het was een heerlijk ontspannen verblijf, Ingrid zorgt ervoor dat je je zeer welkom voelt.

De kamer een heel fijn en knus en van alle gemakken voorzien, het eigen sanitair is zeer comfortabel. Alles tip-top schoon.

De omgeving van Oldeberkoop (en Oldeberkoop zelf) is prachtig, direct bij de bed&breakfast kun je heerlijk wandelen in het Molenbosch, en fietsen in de omgeving is ook een plezier om te doen, Ingrid kan je allerlei tips geven over de omgeving.

Het heerlijke ontbijt is iets voor je naar vooruit kunt zien, alles ruim aanwezig, geweldig gevarieerd en er is zelfs een plastic zakje zodat je desgewenst iets voor de lunch kunt inpakken, kortom, aan alles is gedacht.

Dit was een heel fijne ervaring, ik kom zeker nog een keertje terug.

Ingrid, dank je wel voor alle goede zorgen.

25-07-2021
Geplaatst door: Ineke van Dee

logeren

Inmiddels een vast ritueel, een keer per jaar naar de Elegast, inmiddels al 5 jaar. Een perfecte bed and breakfast! Met alles erop en eraan. Dit jaar heb ik de rozenboog zien bloeien. Lieve warme gastvrouw en gastheer, ik denk er altijd met plezier aan terug.
Hoop nog vaak te komen. Ineke van Dee