gastenboek

50 berichten, 5 pagina's 
13-09-2021
Geplaatst door: Liesbeth de Vries

Een heerlijk ontspannen verblijf

Voor een familieweekend in de buurt heb ik twee nachtjes in De Elegast gelogeerd. Het was een heerlijk ontspannen verblijf, Ingrid zorgt ervoor dat je je zeer welkom voelt.

De kamer een heel fijn en knus en van alle gemakken voorzien, het eigen sanitair is zeer comfortabel. Alles tip-top schoon.

De omgeving van Oldeberkoop (en Oldeberkoop zelf) is prachtig, direct bij de bed&breakfast kun je heerlijk wandelen in het Molenbosch, en fietsen in de omgeving is ook een plezier om te doen, Ingrid kan je allerlei tips geven over de omgeving.

Het heerlijke ontbijt is iets voor je naar vooruit kunt zien, alles ruim aanwezig, geweldig gevarieerd en er is zelfs een plastic zakje zodat je desgewenst iets voor de lunch kunt inpakken, kortom, aan alles is gedacht.

Dit was een heel fijne ervaring, ik kom zeker nog een keertje terug.

Ingrid, dank je wel voor alle goede zorgen.

25-07-2021
Geplaatst door: Ineke van Dee

logeren

Inmiddels een vast ritueel, een keer per jaar naar de Elegast, inmiddels al 5 jaar. Een perfecte bed and breakfast! Met alles erop en eraan. Dit jaar heb ik de rozenboog zien bloeien. Lieve warme gastvrouw en gastheer, ik denk er altijd met plezier aan terug.
Hoop nog vaak te komen. Ineke van Dee

28-09-2020
Geplaatst door: M Pomoen

Heerlijk verblijf

In augustus voor een aantal dagen hier te gast geweest na een hele hectische periode. Wat was het heerlijk om zo in de watten te worden gelegd door Ingrid en Roel. Iedere morgen een gezond lekker ontbijt. Altijd wel wat tips voor een dagje uit en interesse wat we die dag gedaan hadden.
Een echte aanrader, ook met kinderen.

01-08-2020
Geplaatst door: Jeannette

Verrassend Oldeberkoop

Net thuis van een kleine week Oldeberkoop. B&B De Elegast is een fijne plek om van daaruit de omgeving te verkennen. Het prachtige dorpje is op loopafstand en in het Molenbosch, direct aan de overkant, bleken verrassende kunstwerken te zien te zijn. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van de beschikbare fiets en ik heb o.a. een mooie tocht naar Museum Belvédère in Heereveen gemaakt. Ook in de omgeving van de riviertjes de Tjonger en de Linde is veel te genieten. Na het wandelen en fietsen is het fijn thuiskomen in B&B De Elegast. Ruime kamer, lekker bed, fijne badkamer en koffie en thee. Ingrid verzorgt 's ochtends een ontbijt, dat iedere keer weer anders is. Een goede start van de dag. Ze is een prima gastvrouw, die je je echt thuis doet voelen. Dankjewel voor de goede zorgen!

24-07-2020
Geplaatst door: Klaske

Een heerlijke plek!

De Elegast is een fantastisch Bed & Breakfast. Het is er heel schoon, de omgeving is rustig en de kamer is sfeervol ingericht. De badkamer is ruim en netjes, met voldoende handdoeken en washandjes (super!). Ingrid zorgt elke ochtend voor een voortreffelijk ontbijt. Ontbijten met uitzicht op de tuin met de mooie bloemen is echt genieten. Daarnaast is het prettig dat je zelf koffie en thee kunt zetten. Voor de theeleuten (zoals ik) is er zelfs een grote theepot, erg fijn. Ik vond het bovendien heel handig dat ik gebruik mocht maken van de koelkast in de schuur. Ingrid heeft er alles aan gedaan om mijn verblijf in Oldeberkoop zo prettig mogelijk te maken: ze regelt een huurfiets, ze geeft handige tips over de omgeving en maakt ze gezellige praatjes. Kortom, een heerlijke plek voor een vakantie in een mooi stukje Friesland. Ingrid en Roel, tige tank!

09-03-2020
Geplaatst door: Marjolet en Wiebe

Wat een gezellige en knusse B&B! Echt een aanrader. Ingrid is zeer gastvrij, zorgzaam en had altijd een gezellig praatje bij het ontbijt. Ze stond voor ons klaar als wij iets wilde weten of iets nodig hadden. We hebben voortreffelijk geslapen en er is een ruime en mooie badkamer met douche en toilet aanwezig. 's Ochtends werden we verrast met een heerlijk ontbijt met o.a. verse jus d'orange en zelfgemaakte kwark. Op de kamer staat een Nespresso apparaat en een waterkoker. Oldeberkoop is een rustiek plaatsje met voor ons veel herinneringen. Ingrid en Roel, we komen zeker terug want een weekend is gewoon te kort.

26-11-2019
Geplaatst door: Jacqueline van den Berg

Verblijf

Vanwege een workshop was ik hier maar 1 nacht. Helaas veel te kort. Gastvrije ontvangst, heerlijk ontbijt, attente gastvrouw.

09-09-2019
Geplaatst door: Vera

een weekje rust

Bij Ingrid en Roel is het aangenaam vertoeven. Je wordt op alle vlakken verwend en ze staan open voor elke vraag. De babbels 's morgens aan het ontbijt werden een ritueel en vormden een aangename start van de dag. met een uitgebreid en gevarieerd ontbijt, kan je vol energie aan het werk. Een echte aanrader, staat bovenaan mijn lijstje van verblijven in deze streek!
Dank je wel Ingrid en Roel.

11-08-2019
Geplaatst door: Dini en Pieter

Fijn verblijf

Wij sluiten ons graag aan bij alle positieve berichten in dit gastenboek. In alle opzichten is logeren bij De Elegast bijzonder plezierig! Op de begane grond, een landelijk uitzicht (soms op een paar koeien die rondwandelden), een vrij terras, gebruik van prima fietsen, enzovoorts. En terecht roemt iedereen het heerlijke ontbijt en het gastvrouw/heer-schap van Ingrid en Roel. Tip: de jaarlijkse Open Stal kunstroute in Oldeberkoop. Een omweg waard. Tot de volgende keer!

04-08-2019
Geplaatst door: Ineke en Dineke

Verblijf 4 dagen in de b&b

Heel vriendelijke en behulpzame gastvrouw in deze gezellige B&B en een heerlijk ontbijt met verse streekproducten!